Show More

Ontwikkeling van TV programma's 

Glimlach Media ontwikkelt TV programma's en concepten voor zowel de Nederlandse als internationale televisie markt. Wij ontwikkelen formats in opdracht van bedrijven of in samenwerking met broadcasters of andere film/tv productie bedrijven.

Glimlach Media ontwikkelt TV programma's die anderen inspireren en die vanuit het hart en puur verteld kunnen worden. Wij zoeken geen sensatie, maar leggen de lat hoger door het onzichtbare puur te vertalen naar rake, inspirerende beelden die je nog lang bij zullen blijven.

Onze missie is om  formats te maken die eindigen met een "FeelGood" of "Happy Ending, maar waar de reis naar het uiteindelijke zichtbare succes puur wordt verteld.  Dit kan zich uiten in een TV format, serie maar ook in een documentaire of bioscoopfilm.

Naast ontwikkeling kunnen wij de formats ook produceren, samenwerkend met gerenommeerde productiebedrijven, producenten en regisseurs binnen ons internationale netwerk. Wij ontwikkelen niet alleen, wij helpen jouw idee op tv!

Mocht je vragen hebben, een idee willen bespreken of gewoon nieuwsgierig zijn? Mail ons of maak een afspraak!

© 2020 by Glimlach Media.

Glimlach Media is een creatief bedrijf in Rotterdam dat te vinden is onder kvk 24441222.

Al onze concepten en formats zijn beschermd met patent of worden gedeponeerd na overleg met onze klanten. Dit om zowel onze klanten als onze ideeën in bescherming te nemen. 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now